maanantai 7. tammikuuta 2013


Seksi  osa 1/2

Tämän postauksen ajattelin kirjoittaa, koska oikeaan sivupalkkiin, jossa on kysely toiveista kirjoitusten suhteen, on toivottu seksiin liittyvää kirjoitusta. Kerron ajatuksiani joistakin kokeilemistani seksin lajeista.

Kirjoitan kahteen eri postaukseen, että jaksaa paremmin lukea. 

Anaali. Toinen miesystäväni taisi kysyä minulta joku kerta haluanko peppuun. Olin silloin aika tietämätön vielä kaikesta seksiin liittyvistä asioista, ja annoin hänen työntyä kakkoseen. Se tuntui erilaiselta kuin ykkönen, of course, mutta se ei ollut minulle taivaita räjäyttävä kokemus. Nykyäänkään en saa peppuun panemalla orgasmia, kuten jotkut naiset. Välillä tulee sellainen olo, että haluan miehen työntyvän kakkoseen. Joskus myös masturboidessa haluan myös peppuun jotakin. Orgasmi tulee nopeammin.

Erilaiset asennot. Lähetyssaarnaaja on aika intiimi, siinä voi katsoa toista silmiin ja suukotella kasvoja ja kaulaa. Jos tekee mieli tunteellista rakastelua, on tämä asento hyvä. Välillä kaipaa vaan "sitä kunnon panoa", jolloin mieluiten on jalat miehen olkapäillä niin, että mies seisoo ja naisen takamus on aivan sängyn reunalla. Mies pitää jaloista kiinni ja ottaa mitä tahtoo. Se sopii minulle aika usein. Ratsastaessa pidän siitä, että mies on hieman mukana liikkeessä nostamalla lantiotaan. Vauhti voi olla kova, siitä tykkään. Välillä kyllä käy hitaamminkin. Silloin minä teen työt, käytän miehen kalua hyväkseni, ja mies saa vaan olla. Takaapäin tuntuu hyvälle, etenkin silloin, kun rivousastetta nostetaan sillä, että mies levittää pakaroista naisen paikkoja näkyviin. Kasvotusten sivuttain on yksi parhaimmista asennoista. Siinä molemmat saavat tehdä töitä ja pääsee suutelemaan. Suutelu lisää kiihottumista. Valta-asetelmaa tässä asennossa ei ole molempien saman asennon vuoksi. Tätä kasvotusten-sivuttain-asentoa suosin itse, kun kiihko on keskivertoa kovempi.  Seisaaltaan kaksinkerroin ja peppupystyssä on myös yksi suosikeista. Se vaan tuntuu hyvälle.

Fisting. Ei ollut nautinnollista. Muutaman päivän paikat olivat kipeät vielä sen jälkeen. Silti ajattelin niinä päivinä, että haluan lisää. Tänä päivänä en ole enää niin varma. Pelkään, että jotain repeytyy tai laskeutuu tai muuta ”peruuttamatonta”.

Hengityksen estäminen. Hengityksen voi helposti estää vaikka tyynyä kasvojen päälle painamalla. Sellainen on minulle lisäkiksejä antava kokemus. Koen miehen antaman stimulaation voimakkaammin kuin tavallisesti.

Jääpalat. Sopivat hyvin esileikkiin, kun kumppani sivelee niillä pitkin kehoa. Erilaista kuin yleensä, mikä lisää nautintoa.

Onko sinulla erilaisia kokemuksia joistain näistä lajeista? Haluatko suositella jotain, mikä on antanut sinulle hyvät kiksit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti