tiistai 8. tammikuuta 2013


Seksi 2/2

Käsien sitominen. Kokeilin sitä ensimmäistä kertaa vanhan miehen kanssa. Sidoin hänet, en saanut siitä kyllä kiksejä. Minun käteni on joskus painettu vatsan päälle niin, että en ole niillä voinut estää miehen työntymisiä tai muita toimia. Se on kiihottavaa. Se todella on.

Neitsyt. Tykkäsin. Mies oli haltioissaan ja kertoi ajatuksistaan suoraan, mistä piti. Into oli kova, koin itseni lähes hyväntekijäksi.

Piiska. Piiskasin erästä kumppania pyynnöstä, mutta se ei oikein ollut minun juttuni. En myöskään koe ajatustasolla kiihottavana vastaanottaa piiskausta. Sen sijaan läpsiminen pepulle antaa nautintoa.

Suuseksi. On ihanaa, jos antaa suuseksiä sellaisella miehelle, joka siitä tykkää. Miehen nautinto tarttuu, jolloin suorastaan ahnehtii penistä suuhun. Suu on kostea ja kostuu koko ajan lisää kiihottuneesta tilasta. Parhaat kiksit itse saan suuseksistä, jos mies ottaa sormet mukaan työskentelyyn.

Ulkona. Mukavaa vaihtelua kesällä, mutta en saa siitä erityisiä kiksejä.

Vanha mies. Rohkaiseva. Ehkä vähän itsekäs. Yhdelle oli tärkeämpää hänen oma nautintonsa kuin minun. Koen kuitenkin vähemmän ulkonäkö- ja suorituspaineita selvästi minua vanhempien miesten suunnalta kuin oman ikäisten suunnalta. Vanhemmat miehet ovat nähneet enemmän ja heitä usein kiihottaa jo pelkkä ikä. Eivät usein kuitenkan oleta kaikkien naisten olevan yhdestä muotista.

Vesi. Ihan kiva. Toisen sylissä ollessa intiimiä ja raikasta. 

Haluaisin kuulla, mikä on teidän paras seksikokemuksenne. Mitä asioita siihen liittyi? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti